Acasă Medical Marcel Rad Dr. Clinica Endoplus – SĂNĂTATE / Clujul pe harta Urologiei...

Marcel Rad Dr. Clinica Endoplus – SĂNĂTATE / Clujul pe harta Urologiei româneşti de performanţă

Doctorul Marcel Rad
dr. Marcel Rad

Prin intermediul ureteroscopiei flexibile, o procedură minim invazivă, se extrag calculii renali fără bistriu şi fără sângerare, se revine în vârful urologiei româneşti la Clinica Endo Plus din Cluj-Napoca, unde un medic tânăr realizează performanţe chirurgicale de top.

Clujul a avut mereu ambiţia să fie un centru de vârf al medicinei româneşti, iar clinicile private vin să completeze în mod fericit, cu tehnologie de ultimă generaţie şi medici tineri, specializaţi cu cei mai buni profesori la nivel mondial, şi totul în folosul pacienţilor.

O abordare de ultimă generaţie este ureteroscopia flexibilă, iar dr. Marcel Rad, de la Clinica Endo Plus a avut amabilitatea de a ne da detalii pe înţelesul tuturor despre această procedură.

Pentru tratamentul endoscopic al litiazei renale, dar şi stricturile de uretră, în special pentru plastii cu mucoasă bucală, el a efectuat un stagiu de pregătire în perioada rezidenţiatului de aproape trei ani de zile în Anglia şi a avut ocazia să lucreze cu mari chirurgi în domeniu.

Chirurgia intrarenală retrogradă

„Chirurgia intrarenală retrogradă e un domeniu oarecum nou în Cluj-Napoca, iar eu am început să lucrez…

Continuarea interviului pe site-ul de noutati din medicina ziarmedical.ro

Marcel Rad Dr. Clinica Endoplus – SĂNĂTATE / Clujul pe harta Urologiei româneşti de performanţă

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version