Măcel la Astra – Steaua! Arbitrul a distrus derby-ul etapei a 6-a după ce anulat 3 goluri valabile

Meciul dintre Astra şi Steaua a fost cel mai aşteptat meci al rundei, însă arbitrul Sebastian Colţescu a făcut praf meciul. Roş-albaştrii au început bine meciul şi au marcat prin Paul Papp, însă centralul a anulat golul pe motiv de fault în atac.

Steaua a continuat să preseze şi în minutul 21, Adi Popa înscrie din nou în poarta lui Silviu Lung jr. Golul e din nou anulat, pe motiv de offside la Hamroun, care se afla pe traiectoria mingii.
În partea secundă, Astra a reuşit să marcheze prin Alibec în minutul 51. Zece minute mai târziu, arbitrul iese din nou la rampă şi acordă 11 metri tot pentru Astra, după o nouă decizie controversată. Budescu a reuşit să marcheze.

Show-ul centralului nu s-a încheiat nici la 2-0. Colţescu a anulat şi al treilea gol valabil al Stelei, Tade trimiţînd mingea în poartă, însă a fost din nou semnalizat în offside. Reluările au arătat că „centralul” a anulat eronat toate golurile roş-albaştrilor.

Cireaşa de pe tort a venit în minutul 70 cînd Budescu l-a pălmuit pe portarul oaspeţilor, Cojocaru, însă arbitrul i-a dat doar cartonaş galben.

Cu acest succes, Astra urcă pe primul loc în Liga 1, cu 11 puncte după primele 6 etape.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii