main

Autorizaţia de construire în vederea executării lucrărilor de modernizare a DJ 109C Gherla-Ţaga-Cămăraşu, a fost semnată astăzi de preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu, anunţă printr-un comunicat CJ- Cluj.

Odată cu semnarea autorizaţiei de construire, modernizarea acestui drum judeţean a intrat în linie dreaptă. Din fericire, am primit acordul responsabililor de mediu şi, în consecinţă, vom ţine cont de recomandările făcute, în sensul în care, pe anumite porţiuni aflate în vecinătatea zonelor protejate, se va lucra după perioada de depunere a ouălor de către păsările care cuibăresc aici. Important este că, după ani de aşteptări şi amânări, drumul care leagă Gherla de Cămăraşu şi care tranzitează nu mai puţin de cinci comune, va fi modernizat. Aştept ca, în zilele următoare, să vină cererile de autorizare şi pentru alte drumuri cuprinse în proiectele de modernizare şi reabilitare”, a precizat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu.

Lucrările vor demara în câteva zile, durata de execuţie fiind de 24 de luni, iar Valoarea de execuţie a lucrărilor este de 23.102.847,88 lei, pentru o lungime de aproximativ 39 de km.

 

Primeşte la prima oră a zilei cele mai noi ştiri din judeţul Cluj pe email!

Adresa de email:

Un serviciu oferit de către feedburner. Politica de confidenţialitate pentru abonaţi.