Lucrările de întreținere la drumuri au debutat în forţă

Lucrările de întreținere la toate cele 14 drumuri județene pentru care preşedintele Consiliului Judeţean Cluj a dat ordinul de începere în cursul ultimelor 10 zile au debutat în forţă şi sunt în plină desfășurare, derulându-se într-un ritm susținut, conform planului de lucrări aprobat.

Mă bucur să pot informa clujenii în legătură cu faptul că pe toate drumurile pentru care am emis ordin de începere a lucrărilor se muncește în ritm alert, progresul fiind unul vizibil, de necontestat. Pentru a profita la maxim de condiţiile meteo excelente, în perioada imediat următoare vom începe lucrările și pe alte drumuri județene, scopul fiind acela de a interveni asupra cât mai multor artere din județ, astfel încât de aceste lucrări atât de necesare să beneficieze cât mai mulţi locuitori ai judeţului şi economia locală, în ansamblu“, a declarat  preşedintele Consiliului Judeţean, domnul Alin Tișe.

Reamintim în acest context faptul că lucrările de întreţinere a acestor drumuri judeţene constau în realizarea de plombări, reprofilări ale părţii carosabile cu adaos de material, burduşiri ale şanţurilor, decolmatarea camerelor de cădere, asigurarea esteticii rutiere, tăierea de acostamente, decolmatarea şanţurilor şi a podeţelor, eliminarea gropilor prin acoperire cu piatră spartă, turnarea de covoare asfaltice, etc.

Președintele  Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tişe, a semnat vineri, 5 august 2016, ordinul de începere a lucrărilor de întreţinere a încă șase noi drumuri judeţene, respectiv:

  1. DJ 161     Gădălin – Bonțida
  2. DJ 107L   Turda – Săndulești – Petreștii de Jos – Crăiești – Ciurila – Lita
  3. DJ 172A   Limita Jud. BN – Habadoc – Țaga
  4. DJ 161G   Sucutard – Petea – Pălatca – Vaida Cămărașu – DN16
  5. DJ 161J    Intersecție DJ109C – Roșieni – Geaca – DN16
  6. DJ 107N  Gura Râșca – Muntele Rece

Mă bucur că am ajuns la acest moment în care lucrăm concomitent pe nu mai puțin de 20 de drumuri județene care acoperă întreg teritoriul judeţului. În mod cert nu ne vom opri aici, în perioada imediat următoare voi dispune începerea lucrărilor de întreţinere pe alte noi drumuri astfel încât în cel mai scurt timp posibil să se poată circula în condiţii optime pe cea mai mare parte a drumurilor judeţene“, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Alin Tișe.

Lucrările de întreţinere vor consta în realizarea de plombări, reprofilări ale părţii carosabile cu adaos de material,decolmatarea camerelor de cădere, asigurarea esteticii rutiere, tăierea de acostamente, decolmatarea şanţurilor şi a podeţelor,eliminarea gropilor prin acoperire cu piatră spartă, turnarea de covoare asfaltice, etc.

 

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii