Lucrări de întreţinere pe 42 de km ai drumului DJ 107M

În cadrul programului de lucrări de întreţinere curentă şi periodică a unor drumuri judeţene aprobat prin Hotărârea Consiliului Judeţean Cluj nr. 180 din 22 iulie 2016, pe drumul judeţean DJ 107M Luna de Sus (DN1) – Vlaha – Săvădisla – Săcel – Băişoara – Iara – Buru – limită cu judeţul Alba sunt în plină desfăşurare lucrări de întreţinere şi reparaţii pe un tronson cu o lungime totală de 42 de kilometri.

Astfel, pe tronsonul Luna de Sus (DN1) – Vlaha – Săvădisla – Săcel, de la kilometrul 0+000 până la kilometrul 21+000, lucrările sunt executate de SC Diferit Construct SRL Cluj-Napoca, iar pe tronsonul Săcel – Băişoara – Iara – Buru – limită cu judeţul Alba, de la kilometrul 21+000 până la kilometrul 42+000, lucrările sunt executate de Societatea de Construcţii Napoca SA Cluj-Napoca.

În această etapă, cele două societăţi execută lucrări de frezare, burduşiri şi plombări cu asfalt, urmând ca lucrările de întreţinere şi reparaţii să continue cu acostamente, şanţuri, cosiri, semnalizare rutieră, etc.

Lucrările de reparaţii care vizează acest extrem de consistent sector de drum judeţean cu o lungime totală de nu mai puţin de 42 de kilometri au rolul de a asigura condiţii normale de circulaţie, în deplină siguranţă, spre una dintre cele mai pitoreşti zone montane ale judeţului Cluj – Băişoara – Valea Ierii-Buru, precum şi o legătură rapidă şi facilă a acestei părţi a Clujului cu judeţul Alba”, a declarat Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Alin Tişe.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii