Lotul României pentru dubla cu Serbia în barajul de calificare la CM de handbal feminin se reuneste la Cluj, pe 30 mai. Returul partidei se va disputa pe 13 iunie, în Sala Polivalentă din Cluj

Antrenorul suedez Tomas Ryde a convocat 19 jucătoare la naţionala României, pentru dubla cu Serbia, din barajul pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2015, reunirea fiind programată în 30 mai, la Cluj-Napoca.

Potrivit anunţului de joi al FR Handbal, lotul României este format din următoarele jucătoare: Paula Ungureanu, Ionica Munteanu, Denisa Dedu – portari, Valentina Elisei Ardean, Camelia Hotea, Ada Nechita, Laura Chiper, Timea Tătar, Florina Chintoan, Oana Manea, Cristina Neagu, Aurelia Brădeanu, Claudia Maria Constantinescu, Gabriela Perianu, Eliza Buceschi, Melinda Geiger, Patricia Vizitiu, Clara Vădineanu şi Gabriela Mihalschi.

Echipa se va reuni în 30 mai, la Cluj-Napoca, unde se va antrena în Sala Polivalentă de 7.200 de locuri, în care se va disputa partida retur cu Serbia, din 13 iunie.

Meciul tur este programat în 6 iunie, la la Kraljevo.

Câştigătoarea din dubla manşă a barajului se va califica la turneul final al Campionatului Mondial, care va avea loc în Danemarca, între 5-20 decembrie 2015.

Latest articles

Related articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.