Liber la biletele de tratament pentru pensionari

casa pensii

Casa Judeţeană de Pensii Cluj a început distribuirea biletelor de tratament balnear. Prima serie , începând cu 16,17,18 februarie a fost distribuită persoanelor îndreptăţite in conformitate cu ordinul Casei Naţionale de Pensii Publice Bucureşti privind criteriile de acordare a biletelor de tratament si se află afişată la sediul instituţiei şi postată pe site-ul www.pensiicluj.ro.

Staţiunile la care au fost alocate bilete de tratament pentru seria I sunt: 1 Mai, Buziaş, Bizuşa, Covasna şi Geoagiu. Persoanele cărora le-au fost repartizate bilete de tratament sunt aştepate la sediul Casei de Pensii cu următoarele acte: ultimul cupon de pensie /indemnizaţie, cartea de identitate, acte justificative dacă au solicitat şi li s-au repartizat bilet gratuit etc.

În vederea valorificării tuturor biletelor alocate şi în situaţia în care persoanele cărora le-au fost repartizate biletele renunţă, acestea vor fi redistribuite. Durata sejurului oferit este de 16 zile , iar durata tratamentului balnear este de 12 zile.

Latest articles

Related articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.