Kelemen Hunor: UDMR a obţinut circa 200 de primari la alegerile de duminică

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor este multumit de rezultatul obtinut de formatiunea sa la alegerile locale, cu cei circa 200 de primari pe care îi are în urma alegerilor din 5 iunie..

‘Am pastrat in interiorul comunitatii maghiare o sustinere importanta. Am ramas cea mai puternica forta politica maghiara din Romania. (…) Statistic, suntem foarte aproape de 200 de primari sub sigla UDMR si sunt in jur de 7-8 primari care au fost sustinuti in comun cu Partidul Civic Maghiar. Deci, putem considera o reusita comuna, fiindca pana la urma acesta era si scopul nostru cand am facut intelegere cu PCM. (…) Avem mai multi primari, impreuna cu PCM, decat am avut pana acum. Acest lucru ne bucura si-i felicit pe toti cei care au castigat mandate’, a spus Kelemen Hunor într-o conferinţă de presă susţinută luni la Cluj.

Pentru Cluj-Napoca, liderul Uniunii spune ca aceasta va obtine cinci sau chiar sase mandate de consilieri locali, fata de cele patru pe care le are in prezent, iar la Consiliul Judetean Cluj va obtine 6-7 mandate, fata de cele cinci in prezent.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii