Judeţul Cluj, promovat la Londra

Un stand care promoveză Județul Cluj va putea fi vizitat în perioada 2-5 noiembrie 2015, la cea de-a 36-a ediţie a evenimentului World Travel Market de la Londra. Acest eveniment este găzduit de ExCeL Exhibition Centre, care este locul de întâlnire anuală a unui număr important de expozanţi internaţionali din domeniul turismului.

Aici vor fi promovate principalele obiective turistice din judeţul Cluj precum şi evenimentele cultural-artistice care se vor desfăşura pe parcursul anului 2016. Cele patru zile vor prezenta oportunități de discuţii cu reprezentanţi din sectorul turismului, acestora fiindu-le oferite materiale de promovare a principalelor atracţiile turistice din Cluj-Napoca şi din judeţ. Ele vor fi grupate pe categorii tematice (Muzee, Atracţii Naturale, Drumul Sării, Biserici şi Mănăstiri, Palate şi Castele) şi vor coține și informaţii cu privire la opţiunile de cazare din municipiul Cluj-Napoca. Totodată, în cadrul standului sunt distribuite materiale informative puse la dispoziţie de centrele de informare turistică din judeţ, în special pliante oferite de către centrele de informare turistică din Izvorul Crişului şi Corneşti.

În acelaşi timp, având în vedere că municipiul Cluj-Napoca deţine titlul de Capitală Europeană a Tineretului în anul 2015, se urmăreşte evidenţierea principalelor manifestări culturale care i-au susţinut titulatura şi i-au conferit Clujului o vizibilitate semnificativă pe plan naţional şi internaţional. Totodată, participarea la World Travel Market are ca scop şi susţinerea candidaturii Clujului în  demersul de obţinere a  titlului de Capitală Culturală Europeană în anul 2021.

Organizarea standului României a fost realizată de Oficiul Român de Turism de la Londra al Agenţiei Naţionale pentru Turism, acesta având o suprafaţă de 322 de metri pătraţi, suprafaţă destinată participării reprezentanţilor români interesaţi de promovarea pachetelor şi a destinaţiilor turistice naţionale.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii