Judecătorul sindic a aprobat planul de reorganizare al CFR Cluj. TAS-ul a amânat cu încă o lună decizia în cazul depunctării

Una caldă, alta rece. CFR Cluj a primit o veste bună de la judecătorul sindic, care a aprobat planul de reorganizare al clubului, însă mult aşteptata veste de la Tribunalul Sportiv pentru Arbitraj de la Laussane se mai lasă aşteptată încă cel puţin o lună. 29 februarie este data până la care TAS ar trebui să decidă soarta celor şase puncte luate de la formaţia din Gruia de către Federaţia Română de Fotbal.

Decizia TASS a fost amânată de cinci ori până în prezent .

RĂZVAN ZĂVĂVEANU, Administrator judiciar CFR Cluj: Data trecută nu a durat asa de mult, cand ne-am luptat pentru cele 24 puncte si nu ne-am asteptat nici de data aceasta sa dureze, cu atat mai mult cu cat din punctul nostru de vedere, solutia initiala ne-a ajutat foarte mult in cea de-a doua speta si ne asteptam sa primim un răspuns favorabil mult mai repede.

În schimb, CFR Cluj a primit o gură de oxigen de la Tribunalul Comercial, care a aprobat planul de reorganizare. Acesta prevede, printre altele, că plata salariilor jucătorilor care evoluează în acest moment pentru CFR sunt o prioritate, în timp ce foştii componenţi ai echipei din Gruia care mai au de încasat bani îşi vor putea recupera doar o parte din ei.

RĂZVAN ZĂVĂVEANU, Administrator judiciar CFR Cluj: Jucătorii urmează ca prin planul de reorganizare să îşi recupereze undeva intre 11 si 41%, din ceea ce au de recuperat asta in functie de locul pe care il va ocupa echipa in campionatele viitoare.00:29

CFR Cluj se află în acest moment pe locul 10 în clasament cu 24 de puncte. O decizie favorabilă  a Tribunalului sportiv pentru Arbitraj ar urca CFR-ul pe locul 7, însă pentru o calificare în play-off ar avea nevoie de un parcurs fără greşeală în ultimele 3 etape din campionat.

sursa: TVR Cluj

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii