Jucătorii de la U Cluj au boicotat amicalul cu Sănătatea

Jucătorii importanți ai clujenilor au refuzat să evolueze în amicalul cu Sănătatea Cluj, iar Teja s-a putut baza doar pe șase echipieri ai lui U și pe patru jucători aflați în probe. El a fost nevoit să-l împrumute pe Andrei Todoran, portarul adversarilor.

Situația de la U Cluj este din ce în ce mai proastă de la o zi la alta, iar ultima aventură reflectă perfect incertitudinea care planează asupra echipei.

Ieri, Mihai Teja a programat un amical împotriva celor de la Sănătatea Cluj, însă la meci au venit numai zece jucători, dintre care doi doar se pregăteau cu echipa, Raul Ciupe și Valentin Lemnaru, și doi erau în probe, Alexandru Dan şi Yannick Agro.

Pentru că n-a putut strînge de o echipă, tehnicianul de 37 de ani l-a împrumutat pentru acest meci pe Andrei Todoran, portarul de la Sănătatea!

Jucători importanți din tur, precum Niczuly, Crișan, Alin Mutu, Ursu sau Calcan, au refuzat să participe la acest meci, conform stiridesport.ro.

“Acei jucători nu și-au primit banii și au refuzat să intre pe teren, vom vedea ce se va întîmpla. Le-am spus să încerce să meargă mai departe, că nu e bine așa, să aibă răbdare, poate i se face cuiva milă de noi”
Mihai Teja, antrenor U Cluj, pentru cjsport.ro

sursa: Gazeta Sporturilor

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii