Jandarmii clujeni au reţinut 33 de infractori în luna mai

În  cursul lunii mai a anului în curs, efectivele din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Alexandru Vaida Voevod” Cluj  au executat un număr de aproximativ 898 de misiuni la nivelul judeţului.

165 dintre acestea au fost misiuni de asigurare a ordinii publice pe timpul manifestărilor de protest, sportive şi cultural-artistice, în timp ce 501 misiuni de menţinere a ordinii publice atât în mediul urban, cât şi rural din judeţul Cluj, în staţiunile montane şi pe traseele turistice adiacente.

Pe lângă acestea, au mai fost acţiuni de intervenţie (15), acţiuni pentru punerea în aplicare a mandatelor de aducere (152) şi acţiuni executate în cooperare cu alte instituţii (Poliţia, Parchetul, organele silvice, executorii judecătoreşti, I.T.M. Cluj, DIICOT, RENEL), în număr de 65.

În cadrul acţiunilor organizate atât în mod independent, cât şi în colaborare cu efective ale Poliţiei clujene pe linia prevenirii şi combaterii fenomenului infracţional şi contravenţional au fost constatate  27   infracţiuni  cu 33 autori reţinuţi.

Au fost aplicate 166 amenzi contravenţionale, pentru încălcarea  unor norme  de   convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice şi pentru comerţ ilicit, în valoare de  peste 46000 lei, în timp ce 106 de persoane au fost sancţionate cu avertisment scris.

Toate aceste misiuni au avut ca obiective creşterea gradului de siguranţă a cetăţenilor şi prevenirea şi combaterea infracţionalităţii.

Latest articles

Related articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.