ISU Cluj, solicitat pentru intervenţii în urma ploilor abundente din județ

Compartimentul de Informare și Relații Publice al ISU CLUJ anunţă printr-un comunicat de presă că trei subunități ale acestuia au intervenit cu opt autospeciale şi peste 30 de salvatori  în diverse localităţi din județul Cluj, pentru scoaterea apei din subsolurile inundate, degajarea căilor rutiere de copacii doborâți de vânt sau alte tipuri de materiale căzute, în urma ploilor abundente de ieri.

În localitatea Valea Drăganului au fost afectate câteva zeci de gospodării, dispuse pe o suprafață de circa 30 de ha, ca urmare a unei viituri mari de apă acumulate pe un versant din apropiere. Au fost afectate subsoluri, fântâni cu apă potabilă sau diverse culturi din gospodării și în localitatea Băișoara unde un podeț a fost luat de ape.

Şi în municipiul Cluj-Napoca pompierii au fost solicitați pentru a scoate apa din diverse imobile inundate (str. Iuluiu Coroian, Dunării, Mureșului, Câmpeni, I.L.Caragiale, Feroviarilor), a înlătura arbori coborâți de vânt (str. Vidraru, Retezat, Fabricii, Scorțarilor, Mehedinți) și pentru a înlătura un panou publicitar căzut (B-dul 21 decembrie 1989).

Intervenția pompierilor a fost solicitată și pentru trei imobile inundate din localitatea Călata, comuna Călățele, unde a fost necesară scoaterea apei din subsol. Intervențiile au fost efectuate de către SVSU Călățele.

Latest articles

Related articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.