Acasă Stiri Institutul Cantacuzino a infirmat suspiciunea de febra tifoida a pacientei din Cluj-Napoca

Institutul Cantacuzino a infirmat suspiciunea de febra tifoida a pacientei din Cluj-Napoca

Institutul Cantacuzino din Bucuresti a infirmat febra tifoida acuta la o pacienta care a fost internata la Spitalul Clinic de Boli Infectioase din Cluj-Napoca si care a si fost externata.

Purtatorul de cuvant al Spitalului Clinic de Boli Infectioase Cluj, Irina Filipescu, a declarat, luni, ca pacienta care a fost internata se simte bine si nu a mai avut nicio simptomatologie.

„Am primit luni raspunsul de la Institutul Cantacuzino din Bucuresti dupa ce s-a trimis al doilea set de probe spre analiza in cazul pacientei care a fost internata la spitalul nostru, iar rezultatele in dinamica infirma febra tifoida acuta. Asa scrie in rezultat, ceea ce inseamna ca nu a fost vorba de febra tifoida. Pacienta era oricum externata, se simte bine si nu a mai avut, de atunci, nicio simptomatologie”, a spus Filipescu.

Pacienta internata la Spitalul Clinic de Boli Infectioase Cluj-Napoca cu suspiciunea de febra tifoida a fost externata, martea trecuta, starea sa de sanatate fiind buna.

Purtatorul de cuvant al Spitalului Clinic de Boli Infectioase Cluj, Irina Filipescu, declarase atunci ca luni s-au trimis noi probe la Institutul Cantacuzino din Bucuresti, rezultatele fiind asteptate in cursul zilei de vineri.

Directorul Spitalului Clinic de Boli Infectioase Cluj-Napoca, Ioan Muresan, declarase, in 27 martie ca o pacienta care s-a intors dintr-o calatorie in strainatate a fost internata sub suspiciunea de febra tifoida.

sursa: mediafax

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version