Incendiu în Sălicea. O casă a ars în totalitate FOTO+VIDEO

O casă din lemn acoperită cu stuf din localitatea Sălicea a ars în totalitate. Datorită materialelor inflamabile din care era făcută locuința, focul s-a extins cu repeziciune. ISU Cluj a intervenit cu patru autospeciale dar din păcate nu a mai putut fi salvat nimic, locuința a ars ca o torță.

Intervenția pompierilor a fost cu atât mai dificilă cu cât localitatea nu beneficiază de hidrant, iar autospecialele au fost nevoite să se deplaseze până în localitatea vecină pentru alimentare.

”Un apel a fost primit la ora 14:48. O persoană a anunțat că arde un acoperiș al unei case din Sălicea. prima autospecială a ajuns la fața locului puțin după ora 15:00, fiind trimise apoi alte trei autospeciale. Este un incediu de mare amploare având în vedere materialul din care este făcută casa. În Sălicea nu există hidrant şi autospecialele s-au dus să alimenteze în localitatea vecină. Incendiul s-a extins şi la o anexă”, a declarat Andrei Biriș, reprezentantul ISU Cluj.

Reprezentanții ISU vor investiga cauza acestui incendiu.

 

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

comentarii

  • ..groaznic..Romania anului 2017..la 10km de marele orasl Cluj Napoca mai sunt sate fara aductiune de apa/hidrant…cate incendii trebuie sa mai fie pana se vor lua masurile necesare?!