În perioada 8 – 10 iulie se organizează la Câmpia Turzii Târgul Produs de Cluj

Primăria şi Consiliul Local Câmpia Turzii în parteneriat cu Asociaţia Produs de Cluj, va organiza în perioada 8 – 10 iulie, pe platoul din Parcul municipal din Câmpia Turzii, Târgul Produs de Cluj, care va reuni aproximativ 50 de producători şi artizani clujeni, precum şi invitaţi speciali din mai multe judeţe ale Transilvaniei.

Participanţii vor oferi, la preţ de producător, preparate din carne de porc, brânzeturi, ciocolată de casă, dulceţuri, turtă dulce, siropuri şi sucuri naturale, toate preparate după reţete autentice, uleiuri presate la rece, miere de albine şi alte produse apicole, produse din lavandă, costume populare din toate zonele folclorice ale Transilvaniei, obiecte din lemn, bijuterii lucrate de mână, icoane, păpuşi şi obiecte confecţionate din piele.

Cei mici se vor putea bucura în cadrul atelierelor de sculptură în fructe şi legume, la spectacolele de magie, sau în parcul de distracţii cu trenuleţe şi carusele. Vizitatorii târgului vor avea ocazia să savureze preparate pregătite la grătar şi să urmărească spectacole folclorice susţinute de artişti din judeţul Cluj.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii