Iași-CFR 0-2. Feroviarii iau primele 3 puncte din play-out după victoria cu CSMS Iași

CFR Cluj a plecat cu 3 puncte de pe terenul lui CSMS Iași în prima etapă din play-out-ul Ligii 1, scor 2-0. Partida a fost spectaculoasă și cu ocazii de gol de ambele părți.

În minutul 8 s-a petrecut o fază monumentală cu portarul Caparco în prim-plan. Ardelenii au ratat de patru ori la aceeași fază, în primele trei dăți goalkeeper-ul ieșenilor fiind cel care a scos mingea de pe linia porții.

Zece minute mai târziu, Lucian Goian a fost foarte aproape de gol, dar mingea trimisă de el cu capul a fost prinsă greu de Marc.

În minutul 20, Cristi Bud a marcat primul gol al partidei cu o execuție frumoasă de la marginea careului, după o greșeală a lui Ciucă.

Repriza secundă a avut-o tot pe CSMS Iași în atac, dar Vasile Gheorghe (65) a ratat o ocazie importantă din centrul careului. CFR Cluj a rămas în 10 în minutul 69, când Vitor Bruno a văzut al doilea cartonaș galben pentru o intervenție dură asupra lui Onduku.

Coelho a stabilit scorul final în ultimul minut de prelungiri, după ce în primă fază Caparco respinsese mingea spectaculos.

CSMS Iași rămâne pe primul loc în play-out, cu 19 puncte, însă CFR Cluj s-a apropiat de moldoveni la două lungimi.

sursa: Gazeta Sporturilor

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii