Iarna copiilor începe la Cluj Napoca cu Târgul de Crăciun

Odată cu inaugurarea Târgului de Crăciun se deschide patinoarul din Piața Unirii. Intrarea va fi gratuită în zilele de 1, 5 şi 24 decembrie 2015.

Ca şi în anii precedenţi copii vor putea găsi în piață Căsuţa lui Moş Crăciun. Aici vor avea loc ateliere de creaţie pentru cei mici, zilnic, între orele 15.00 şi 19.00.

Pe toată durata târgului, de joi până duminică, de la ora 13.00 şi 16.00, cei mici vor putea participa la ateliere de gătit, în care vor învăţa să prepare bucate tradiţionale. Un alt eveniment important va avea loc în 5 decembrie când Moş Nicolae va împărţi 1200 de cadouri pentru toţi copii prezenţi în Piaţa Unirii.

În seara zilei de 10 decembrie peste 1.000 de copii de la 26 de şcoli clujene, alături de alţi 200 din afara ţării, vor cânta accapela una dintre cele mai frumoase piese de Crăciun, intitulată „That’s Christmas to me”. Elevi din 9 ţări ale lumii vor fi alături de cei din Piaţa Unirii prin intermediul a două monitoare, amplasate în Piaţa Unirii. Tot atunci lumina se va opri pentru câteva minute şi singura sursă de energie va fi reprezentată de peste 1.000 de felinare.

Latest articles

Related articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.