Hoaţă din locuinţe, reţinută de poliţişti

Polițiștii clujeni au depistat o femeie bănuită de comiterea unor furturi din locuințe, în privința căreia exista suspiciunea că se sustrăgea urmăririi penale. Aceasta a fost reținută pentru 24 de ore.

La data de 20 aprilie a.c., în urma investigațiilor efectuate de către polițiștii de investigații criminale, a fost depistată o femeie de 37 de ani, din Cluj-Napoca, bănuită de comiterea a două furturi din locuințe.
În fapt, în perioada octombrie – decembrie 2015, femeia ar fi pătruns, sub diverse pretexte, cu acordul proprietarilor, în două locuințe din cartierul Mănăștur, din Cluj-Napoca,  de unde, profitând de neatenția persoanelor vătămate, ar fi sustras bani, bijuterii și alte bunuri.
Faptele sale ar fi produs un prejudiciu total de peste 4.000 de lei.

Femeia a fost depistată pe raza municipiului Dej, în privința acesteia existând suspiciunea că se sustrăgea urmăririi penale.

În baza probatoriului administrat în cauză, s-a dispus reținerea femeii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentată unității de parchet competente.

În documentarea cauzei, polițiștii au beneficiat de suportul de specialitate al Serviciului de Operațiuni  Speciale Cluj.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii