„Grune Woche” sau expoziţia unde ardelenii sunt cuceresc Germania cu miere şi lavandă

Asociaţia Produs de Cluj va participa, în perioada 15-24 ianuarie, cu stand propriu, la „Grune Woche” – Expoziţia pentru industrie alimentară, agricultură şi horticultură „Săptămîna Verde”, care va avea loc la Berlin.

Invitată la iniţiativa Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale şi a Camerei de Comerţ şi Industrie Romîno-Germană, Asociaţia Produs de Cluj participă pentru a doua oară consecutiv la „Grune Woche” – Expoziţia pentru industrie alimentară, agricultură şi horticultură „Săptămîna Verde”, care va avea loc la Berlin. Evenimentul se va desfăşura între 15 -24 ianuarie, la Berlin.

Asociaţia clujeană va fi prezentă cu miere şi produse apicole realizate pe bază de miere, polen şi propolis, realizate de stupine şi apicultori locali, precum şi cu produse pe bază de lavandă care au fost extrem de apreciate la ediţia de anul trecut.

La eveniment vor fi prezenţi şi doi artizani – Iulia şi Ioan Morar – care vor expune costume populare din zona Clujului şi a Munţilor Apuseni şi obiecte decorative sculptate în lemn.

„Grune Woche” este una dintre cele mai importante expoziţii din Europa în domeniul industriei alimentare şi a agriculturii. Desfăşurată pe o suprafaţă de 125.000 de metri pătraţi, cu peste 1.700 de expozanţi din 70 de ţări, manifestarea este considerată a fi o bună oportunitate nu doar pentru vînzare, ci şi pentru promovarea produselor şi stabilirea de noi contacte de afaceri.

CM

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii