Ghiță Mureșan EXULTĂ după ce Clujul a obținut gădzuirea a CE de baschet în 2017: „Se schimbă viitorul baschetului românesc!”

Oraşul Cluj va găzdui la Sala Polivalentă o grupă a Campionatului European de baschet masculin în anul 2017. E o premieră istorică pentru baschetul românesc şi un succes remarcabil pe care îl obţinem.

Singurul baschetbalist român care a evoluat în NBA, Ghiţă Mureşan, se declară entuziasmat de această decizie:

„Pentru România este o onoare şi va fi cel mai mare eveniment baschetbalistic care s-a petrecut vreodată în ţara noastră. Va schimba viitorul baschetului românesc, dar şi inspiraţia jucătorilor, a copiilor care iubesc acest sport. Baschetul e unul dintre cele mai iubite sporturi din România. M-am bucurat enorm să fiu aici, parte din delegaţia României la Munchen, şi mulţumesc preşedintelui federaţiei, Horia Păun, că m-a invitat.

Este prima dată când particip la un astfel de mare eveniment şi mă bucur că am putut susţine candidatura ţării mele, pentru că este o şansă foarte mare pentru România. De asemenea, pentru Cluj-Napoca este o mare onoare, oraşul va fi pus pe harta baschetbalistică de înalt nivel a lumii”, a declarat Ghiţă Mureşan.

Sala din Cluj va avea 10.000 de locuri pentru meciurile CE de baschet. Chiar dacă în acest moment sala are capacitatea de 8000 de locuri, se vor mai adăuga şi unele tribune mobile pentru a respecta standardele FIBA.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii