alin tise banner

VIDEO / Fostul primar al CLUJULUI, Sorin Apostu, a scăpat de închisoare

Fostul primar al Clujului, Sorin Apostu, va fi eliberat din Penitenciarul Bistriţa. Instanţa de la Tribunalul Bistriţa-Năsăud a decis, luni, respingerea contestaţiei procurorilor DNA Cluj privind hotărârea de eliberare condiţionată a lui Sorin Apostu.

Purtătorul de cuvânt al Tribunalului Bistriţa-Năsăud, Dana Ceuca, a declarat pentru Vocea Transilvaniei că instanţa a respins ca nefondată contestaţia formulată de DNA Cluj împotriva sentinţei care dispunea eliberarea condiţionată a petentului.

Decizia este definitivă şi va fi comunicată Penitenciarului Bistriţa, urmând ca, după finalizarea documentelor şi procedurilor de aici, Sorin Apostu să fie eliberat.

Judecătoria Bistriţa a admis, pe 4 aprilie, cererea de liberare condiţionată formulată de petentul Sorin Apostu, încarcerat în Penitenciarul Bistriţa în executarea unei pedepse de 4 ani şi 6 luni închisoare şi a dispus liberarea condiţionată a petentului Sorin Apostu.

Fostul primar al Clujului, Sorin Apostu, a fost condamnat în iulie 2014, la la 4 ani și jumătate de închisoare, cu executare, de către Înalta Curte de Casație și Justiție. În noiembrie 2011, procurorii DNA l-au acuzat pe fostul primar al Clujului, Sorin Apostu, de mai multe fapte de corupție, printre care luare de mită, trafic de influență, instigare la spălare de bani sau fals în înscrisuri oficiale sub semnătură privată.

sursa: Vocea Transilvaniei

video: TVR Cluj

Adaugati comentarii