Fostul preşedinte al CJ Cluj Horea Uioreanu, pus sub control judiciar

By | Published | Niciun comentariu

Judecătorii Curţii de Apel Cluj au respins, joi, contestaţia procurorilor la decizia Tribunalului de înlocuire a arestului la domiciliu cu control judiciar, în cazul fostului preşedinte al CJ Cluj Horea Uioreanu şi al altor doi oameni de afaceri, judecaţi pentru corupţie, decizia fiind definitivă.

Potrivit deciziei magistraţilor Curţii de Apel Cluj, publicată pe site-ul instanţei, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Cluj Horea Uioreanu şi oamenii de afaceri Ioan Bene şi Vasile Pogăcean, judecaţi pentru fapte de corupţie, rămân sub control judiciar, aşa cum a dispus, luni, Tribunalul Cluj, ei trebuind să respecte mai multe reguli impuse de instanţă, transmite Mediafax.

Astfel, Horea Uioreanu şi Vasile Pogăcean nu au voie să părăsească judeţul Cluj, în timp ce Ioan Bene are interdicţia de a părăsi ţara. Totodată, instanţa îi obligă pe cei trei ca pe durata controlului judiciar să nu ia legătura între ei şi să nu discute cu martorii din dosar.

“Clientul meu nu are voie să părăsească judeţul şi nu are voie să ia legătura cu martorii din dosar sau cu ceilalţi coinculpaţi. Decizia nu mai are cale de atac”, a declarat avocata lui Horea Uioreanu, Smaranda Bara.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *