Festivalul de Toamnă al Economiei Germane-Herbstfest

Cea de-a cincea ediție a deja tradiționalului Festival de Toamnă al Economiei Germane-Herbstfest 2016 se va desfășura pe perioada 29 septembrie-2 octombrie, în Piața Unirii din Cluj-Napoca.

Ediția din acest an a ceea ce organizatorilor le place să numească ”Zilele Clujului german” vine cu și mai multe surprize decât în anii precedenți, cu bere, cârnați bavarezi și produse pe toate gusturile și spectacole și activități pentru toate vârstele. Vizitatorii vor avea ocazia să afle din experiențe practice lucruri inedite despre cultura, tradiţiile şi economia Germaniei.

Program
Organizatorii festivalului au pregătit un program divers: de la concerte live și dansatori profesioniști, show-uri de modă, demonstrații de dresaj canin și de prim-ajutor, mini-golf și playground pentru cei mici, până la workshop-uri și ateliere de job matching și recrutare, sesiuni de business networking cu participare internațională, sau expoziții și test drive-uri cu cele mai puternice mașini nemțești.

În cadrul Herbstfest 2016, tinerii în căutarea oportunităților de angajare vor avea șansa de a fi recrutați şi de a participa la workshopuri și ateliere de recrutare oferite de catre reprezentanți ai firmelor germane prezente la festival.

De asemenea, oamenii de afaceri din zonă vor avea posibilitatea de a participa la sesiuni de networking, alături de membri ai cluburilor internaţionale de afaceri—german, olandez, francez, englez, Asociația Femeilor de Afaceri din Cluj, de reprezentanți ai celor mai puternice firme multinaționale și organizații și ai structurilor de conducere de la nivel local și național.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii