FedCup / Simona Halep este încrezătoare înaintea meciului cu Germania

By | Published | Niciun comentariu

Toate componentele echipei de tenis feminin a României se arată încrezătoare şi optimiste înaintea meciului cu Germania din play-off-ul Grupei Mondiale a Fed Cup.

Căpitanul nejucător al echipei de tenis feminin a României, Alina Tecşor, spune că pregătirea decurge conform planului: „Pe fete le simt foarte bine, atmosfera e foarte bună. Antrenamentele le-am început dimineaţă, totul se desfăşoară conform planului. Avem două fete diferite faţă de ce s-a întâmplat cu Cehia şi fiecare jucătoare aduce un plus echipei, indiferent cum se cheamă jucătoarea respectivă”.

Alina Tecşor a mai spus că, în opinia sa, deşi a avut probleme în ultima perioadă, jucătoarea germană Angelique Kerber va juca bine şi că este o jucătoare puternică.

Jucătoarea Simona Halep a declarat, la Cluj, că se simte mult mai bine psihic şi fizic decât în meciul cu Cehia şi că poate fi un avantaj pentru ea faptul că le-a învins pe jucătoarele germane Angelique Kerber (2 WTA) şi Andrea Petkovic (28 WTA): „Mă simt mult mai bine decât am fost în meciurile cu Cehia. Am jucat câteva meciuri în America, destul de bune, am câteva victorii. Sunt mult mai încrezătoare, sunt mult mai motivată, sper să câştig ambele meciuri”.

Şi celelalte jucătoare al României, Monica Niculescu, Irina Begu şi Alexandra Dulgheru, s-au arătat foarte optimiste înaintea meciului cu Germania.

România va întâlni Germania în play-off-ul Grupei Mondiale a Fed Cup, care va avea loc pe 16 şi 17 aprilie, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Nelu Pop

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *