FedCup: România-Cehia 2-2! Monica Niculescu ratează șansa de a deveni eroina întâlnirii cu Cehia. Totul se va decide la dublu!

La 2-1 pentru Romania dupa victoria obtinuta de Simona Halep, jucatoarea Monica Niculescu a avut sansa de a aduce punctul victoriei si calificarii in semifinale, dar a pierdut in trei seturi in fata Karolinei Pliskova.

Jucatoarea din Cehia s-a impus, cu 6-4, 4-6, 6-3, la capatul unui meci in care a citit-o bine pe Monica si jocul special cu slice-ul practicat de aceasta.

Inceputul meciului a apartinut lui Niculescu care, pe val dupa succesul de sambata si victoria Simonei Halep din partida anterioara, a inceput cu break si a condus cu 3-1. Pliskova a legat trei game-uri la rand si trecea la conducere dupa sapte jocuri (3-4), pentru a incheia setul cu un break.
Setul al doilea a stat sub semnul revenirii Monicai Niculescu de la 2-4, aceasta reusind nu mai putin de patru game-uri la rand.

Partida a intrat in decisiv, unde cehoaica a obtinut break-ul devreme (1-3). Niculescu nu a reusit sa mai surprinda cu jocul sau, a ratat doua sanse de break in jocul cinci si in cele din urma Pliskova s-a impus pe propriul serviciu.

sursa: onlinesport.ro

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii