VIDEO / FED CUP: “Visăm la o calificare istorica” – spun fetele noastre. Halep, impresionată de Sala Polivalentă

Simona Halep speră în sprijinul clujenilor pentru a câştiga meciurile din Cupa Federaţiei. Numărul trei mondial a avut cuvinte de laudă la adresa Sălii Polivalente, pe care a catalogat-o drept “extraordinară”. “Visăm la o calificare istorică” spun şi celelalte componente ale naţionalei României.

Simona Halep spune că a câştigat mereu împotriva cehoaicelor în turneele individuale, însă acest lucru nu constituie neapărat un avantaj la meciurile din Fed Cup.

SIMONA HALEP: In Fed Cup este mereu diferit, de fapt fiecare meci e diferit si la turneele individuale, chiar si in Fed Cup. Eu imi doresc si de data aceasta, dar nu va fi usor. O sa am publicul alaturi, o sa ma sustina multi romani şi sper sa am puterea necesara sa castig meciurile si sa ajut echipa.

“PlayFlex”, suprafața de joc dura de la Cluj, este diferită față de terenurile pe care au evoluat româncele în acest an.

MONICA NICULESCU: Suprafata este mai lenta, am jucat o luna in Australia. Eu am fost si in China si a fost mai rapida suprafata. Este putin ca la Budapesta suprafata, cand am reusit sa ne calificam. Nu stiu daca ne avantajeaza, asta pot sa va zic duminica dupa meciuri.

Venite din Australia, româncele s-au adaptat uşor fusului orar. Sala Polivalentă din Cluj a impresionat-o până şi pe Simona Halep.

SIMONA HALEP: Foarte frumoasa, am ramas placut surprinsa cand am venit. Este o sala deosebita foarte mare. Incredibila… si sper sa ne bucuram impreuna de niste meciuri castigate. O sa fie o amosfera foarte frumoasa, sunt convinsa, si este foarte placut si orasul. Chiar ieri m-am plimbat putin prin oras si a fost foarte frumos.

Meciurile din Cupa Federaţiei vor avea loc sâmbătă şi duminică.

sursa: TVR Cluj

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii