VIDEO / Explozie într-un bloc din cartierul Mărăşti. O femeie de 76 de ani este în stare gravă şi a fost transportată cu elicopterul la Bucureşti

Explozie puternică în această dimineaţă într-un cartier de blocuri din Cluj-Napoca. O femeie în vârstă de 76 de ani a fost la un pas să-şi piardă viaţa, după ce a uitat cel mai probabil gazul pornit.

Explozia a avut loc la primele ore ale dimineţii în cartierul clujean, Mărăşti. Martorii spun că cel mai probabil femeia a vrut să-şi pornească aragazul.

Deflagraţia a avariat trei autoturisme şi mai multe apartamente din apropiere.

Vecinii spun că au simţit miros de gaz de mai multe zile.

ANDREI BIRIŞ, purtător de cuvânt ISU Cluj: Apartamentul a fost distrus în mare parte, la fel şi lucrurile care se aflau înăuntru. Cel mai probabil această explozie a fost produsă urmare a unei acumulări de gaze, produse urmare a unor scăpări de la aragazul utilizat în locuinţa respectivă.

MONICA COSTIN, director de îngrijiri medicale UPU Cluj: În prezent pacienta este în serviciul UPU cu arsuri de gradul trei pe 30la sută pe suprafaţa corporală. inclusiv leziuni ale gatului, fetei, circulară cu edem al căilor respiratorii superioaere.

Medicii clujeni au decis ca femeia să fie transportată, cu elicopterul, la Spitalul de Arşi din Capitală. Poliţiştii şi pompierii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele exploziei.

sursa: TVR Cluj

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii