EXCLUSIV / Un bărbat de 46 de ani, atacat de urs în Măguri-Răcătău

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te
urs-brun
foto: Mediafax

Astăzi, în jurul orelor 13.00, un bărbat în vârstă de 46 de ani a fost atacat de un urs în satul Măguri, din comuna Măguri-Răcătău. Ionel Tomoş se afla în pădure când a dat nas în nas cu animalul, care s-a aruncat asupra sa, muşcându-l de gamba dreaptă.

Speriat de ţipetele săteanului, ursul a luat-o la fugă în pădure. Victima s-a târât până la prima gospodărie, unde a reuşit să-i alerteze pe localnici, care au anunţat Serviciul de Ambulanţă de la Cluj. Sosiţi de urgenţă la faţa locului, ambulanţierii au reuşit să-l transporte pe Tomoş la Unitatea de Primire a Urgenţelor din Cluj-Napoca.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Cluj, Monica Costin a declarat, în exclusivitate pentru ClujManifest, că bărbatul este stabil din punct de vedere hemodinamic şi că prezintă o plagă muşcată la gamba dreaptă. „În prezent, i se face un examen radiologic şi un consult la Clinica de Chirurgie Plastică, urmând să vedem dacă necesită internare sau poate părăsi spitalul” – ne-a declarat Monica Costin.

Sorin Grecu

Ultimile articole

Articole populare

1 COMENTARIU

Lasa un comentariu

Te rugăm să introduci comentariul tau!
Introdu aici numele tău