Sunteti aici:StiriEXCLUSIV / Tânăr bătut pe stradă în cartierul Mănăştur. Poliţiştii l-au identificat pe agresor după poza făcută de victimă în timpul incidentului

EXCLUSIV / Tânăr bătut pe stradă în cartierul Mănăştur. Poliţiştii l-au identificat pe agresor după poza făcută de victimă în timpul incidentului

Publicat in data

DSC_0460~2

Marţi, în jurul orelor 13.30, pe strada Mehedinţi din cartierul Mănăştur, un elev în vârstă de 17 ani de la  Colegiul Economic „Iulian Pop” din Cluj-Napoca a fost atacat din senin de doi tineri. Unul dintre aceştia i-a aplicat o lovitură puternică în zona ochiului, care l-a trântit la pământ, după care agresorul a luat-o lafugă, dar nu înainte ca victima să fi apucat să-i facă agresorului o fotografie cu telefonul mobil. Tânărul a fost transportat de urgenţă, cu o ambulanţă, la Unitatea de Primire a Urgenţelor din Cluj-Napoca, după care a fost trimis la mai multe clinici pentru examinări tomografice, oftalmologice şi maxilo-faciale.

Poliţia, sosită la spital, i-a luat tânărului o declaraţie, iar acesta, pe lângă amănuntele legate de producerea evenimentului, le-a oferit poliţiştilor şi fotografia agresorului. Astfel, pe baza ei – dar şi a unor imagini surprinse de camerele de supraveghere ale unei grădiniţe din apropierea locului unde a avut loc violenţa – poliţiştii de la Secţia IV au reuşit să-l identifice, în timp record pe făptaş. Acesta este B.S., din comuna Iara, minor la rândul său, fratele iubitului de 22 de ani a unei colege de şcoală a victimei. Gelos peste măsură, crezând că tânărul de 17 ani îi făcuse avansuri fetei, bărbatul i-a cerut fratelui  său să-i acorde o corecţie severă elevului de la Colegiul Economic.

Astăzi, tânărul agresat s-a prezentat la IML Cluj, unde a primit un certificat constatator, în care i se recomandă 8-9 zile de îngrijire medicală. “A fost o teribilă confuzie pentru că odată, dintr-o joacă, am cuprins-o în braţe pe fata respectivă – dar să creadă că aş avea o relaţie cu colega mea de clasă e un lucru absurd ”, a declarat victima, în exclusivitate reporterului ClujManifest.

Tânărul a făcut astăzi şi o plângere la Secţia IV de Poliţie, după ce a fost ameninţat de autorul moral al agresiunii că vor urma repercursiuni şi mai serioase împotriva sa dacă se va adresa poliţiştilor.

Sorin Grecu

INTRA IN DISCUTIE

10 COMENTARII

  1. Hai ca v-am citit comentariile la toti! Interesante si nu prea! Eu am o relatie stabila de 3 luni! Ce interes as avea sa ma dau la altele? Ca ma inteleg bine cu acele persoane,nu inseamna ca le fac avansuri si alte lucruri! Fiecare cu parerea lui acum! Nu mai faceti atata valva si bataie de cap!

  2. Chiar daca deja prea mula importanta va dau ,imi mai irosesc cateva minute din viata sa scriu asta
    Am o prietena care nu scapa nici ea de gunoiul asta.Nu face cu o singura fata ce a facut cu fata asta. Ii un urat,gras,infect care nu stie sa inteleaga un refuz si insista pana ii … un crosesu. B.S. a procedat corect,eu i-as fi dat mai rau :)))

  3. Boyka,eu si cu anonymous,suntem colegi de clasa cu ,,perversul”,cum il numesti tu! El nu i-a facut absolut nimic la fată! Si stii vorba aceea ,,cainele,pana nu ridica cateaua coada,nu se duce dupa ea”!

  4. Ma Anonymous daci drq daca nu stii faza, copilu ala e un pervers si-a meritat bataia, si ce sa faci asta e se pare ca numai cu bataia rezolvi ceva acuma, daca baiatul e pervers si nu isi vede de treaba ce sa ii facem asta e si nu vorbii tu, daca fata venea acasa plangand in fiecare zi din cauza asta si tu Clujean taci daca nu stii faza ratatilor daca omu are brandu mare sii ii puternic ce sa ii faci cum loveste el nu te loveste nici Dumnezeu :))) lasa ca asta e o invatatura la baiatul pervers. Ce sa mai asta e taceti si nu mai vorbiti daca nu stiti ce sa intamplat.

  5. Nu sunt minciuni, voi 2 sunteti cei implicati in treaba asta, si hartuire se cheama doar daca fetei nu-i place… Pentru o fata sa recurgeti la asemenea masuri sunteti penibili bai baietilor ! Si de fapt el aproape ca nu are nici o legatura cu fata aia… Si articolul este luat dupa ce s-a vorbit cu politia, voi in orice caz nu aveati ce sa-l loviti asa ca meritati cel putin 2 luni de munca in folosul comunitatii ( strans gunoiu’ , spart bolovani, deastea grele, daca aveti „brand” si vreti sa-l folositi GOLANILOR )

  6. P.S. Familia baiatului nu cere nici un ban si nu va accepta nici o suma de bani! A fost facuta plangere penala in data de 18.02.2015 la Sectia 4 pentru hartuire,vatamare corporala si instigarea unui minor! De unde stiu? Victima mi-e cel mai bun prieten!

  7. Sunt coleg cu victima de 2 ani si il cunosc cam de 15 ani! Atat ca si prieten cat ca si coleg,va pot jura ca el nu i-a facut niciodata avansuri fetei iar toata clasa e martora zi de zi la asta! In clasa a 9-a se intelegeau foarte bine,erau prieteni buni,vorbeau,discutau pana cand a ajuns informatia la D.B. iar acesta a inceput sa il ameninte! Tinand cont ca sunt colegi e pur si simplu normal ca acestia sa comunice,sa interactioneze unul cu celalalt. Degeaba spuneti voi ca sunt minciuni daca ati fugit ca niste hoti de la locul faptei! Voi ati vazut cumva certifcatul medico-legal si ce scrie in el? Nu,nu l-ati vazut! Nu m-ai vorbiti fara voi! El in fiecare zi trebuie sa mearga pt monitorizarea ochiului drept deoarece vede in ceata cu el iar partea dreapa a globului ocular e plina de sange! Va sfatuiesc sa va vedeti de lungul nasului si sa nu mai lasati comentarii aberante! Nu am de unde sa stiu ce a declarat tatal lui cum nici voi nu aveti de unde! O zi faina la toti!

  8. Minciuni!Nu mai scrieti articole daca va bazati doar pe declaratile unei singure parti implicat in incident. Ati omis sa punctati fapul ca acestui tanar i sa atras atentia de cateva ori pentru avansurile pe care le face de un an de zile. Parerea mea e ca dupa u1 an in care i-a tot facut avansuri fetei se poate numi si hartuire ce face el.Iubitul are 20 de ani ,nici de cum 22. Nu exista nici o camera de supraveghiere,acestui baiat i sa pus in vedere de multe ori si stia despre cine e vorba. Nu are rani grave asa ca tot ce e in articolul asta sunt simple aberatii. Familia baiatului batut cere bani acum bazanduse pe minciuni si pe amenintari cu puscia. Sa fim seriosi,cum sa zici ca pentru chestia asta o sa faca 3-6 ani de puscarie? :)) Tatal baiatului lovit zicea ca are 7 copcii si 20 de zile de spitalizare , terminati cu minciunile ca sunteti penibil de-a dreptul!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele articole

Doi Grași pe ROȘU, bârfitori de radio-șanț vor să pună mâna pe Primaria Câmpia Turzii

Petre Pop și Adrian Mischian, doi bărbați fatali aflați la a doua tinerețe, unul...

Sotia patronului Nello Construct, condamnată la închisoare pentru că a bătut minori

In sfârșit, s-a facut dreptate în cazul a două familii din Turda a căror...

Alte articole

Doi Grași pe ROȘU, bârfitori de radio-șanț vor să pună mâna pe Primaria Câmpia Turzii

Petre Pop și Adrian Mischian, doi bărbați fatali aflați la a doua tinerețe, unul...