Exclusiv / O tânără de 23 de ani a fost mutilată de iubit

By | Published | Niciun comentariu

clinica

O tânără în vârstă de 23 de ani a fost adusă în cursul zilei de luni, în stare gravă, la Unitatea de Primire a Urgenţelor din Cluj, mutilată de iubitul său, după o ceartă petrecută între ei. Potrivit directorului Spitalului Clinic Judeţean Cluj, Monica Costin, tânăra, K.N. a fost adusă la spital de către un echipaj de salvare solicitat pe strada Valea Gârbăului din comuna Floreşti. Diagnosticul medicilor este dur: „traumatism cranio-cerebral, cu fractură cominutivă sinus-maxilar drept, fracturi osoase proprinazale şi traumatism toracic”. Femeia a fost supusă investigaţiilor de laborator, analizelor de sânge, computer tomograf, EKG şi radiografie de coloană cervicală, după care a fost internată la Clinica de Chirurgie Cranio-Maxilofacială.

În blocul unde locuieşte K.N., nimeni nu a auzit nimic, şi asta pentru că imobilul este nou şi nu este ocupat în totalitate. În plus, la etajul la care locuieşte fata, nu s-a mutat încă nimeni în afară de ea. Chiar şi locuinţa acesteia este în plină amenajare, cu uşile de la intrare lipsă, pe zid fiind lipită o somaţie de plată a cheltuielile comune. Una dintre vecine ştie doar că femeia este profesoară la o unitate de învăţământ din Cluj-Napoca.

La spital, K.N. a refuzat să ofere detalii privind agresiunea la care a fost supusă, motivând că se află sub efectul tranchilizantelor şi al operaţiei suferite. Îngrozită de cele întâmplate, femeia se teme pentru viaţa ei şi a recunoscut că se teme de apariţia în spital a iubitului ei sau a rudelor. Una dintre colegele de salon ale fetei de 23 de ani susţine că aceasta este dărâmată psihic şi că plânge încontinuu din momentul în care şi-a recăpătat conştienţa.

Până la această oră, K.N. nu a depus plângere la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Cluj împotriva iubitului său.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *