virusul pestei porcine

EXCLUSIV / UPDATE / Bărbat de 46 de ani, din Așchileu Mare, mâncat de porci. Acesta a fost găsit fără suflare, cu fața distrusă de animale

Un bărbat de 46 de ani, din localitatea clujeană Așchileu Mare, a avut parte de o moarte groaznică. Acesta a fost găsit fără suflare de rude, în curtea casei, cu fața mâncată de porcii din gospodărie.

Alexandru Pop suferea de o boală de inimă și se pensionase de ceva vreme. Ieri, făcea curat în cotețul porcilor, când, brusc, i s-a făcut rău. A ieșit în curte, lăsând portița de la coteț deschisă, apoi s-a prăbușit la pământ.

”Medicul de la dispensar a fost chemat de urgență, însă n-a mai putut face nimic pentru acesta. Se pare că una dintre scroafe i-a mâncat fața. Dumnezeu să-l odihnească,  era om de treabă. Avea două fete de școală generală, iar soția lui lucrează la noi la primărie”, a declarat pentru ClujManifest, primarul comunei Așchileu Mare, Ioan Porumb.

La această oră medicii de la Institutul de Medicină Legală din Cluj fac autopsia cadavrului, pentru a stabili dacă decesul a survenit în urma unui infarct sau dacă acesta a murit în urma mușcăturilor făcute de animale.

Sorin Grecu

UPDATE

În urma efectuării necropsiei, medicii legiști de la IML Cluj au stabilit că decesul bărbatului a survenit în urma mușcăturilor scroafei, și nu în urma unui atac de cord. Bărbatul era conștient în momentul în care a fost atacat de animal, însă era prea slăbit pentru a se putea apăra.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii