Sunteti aici:AdministrativEmil Boc: "Trebuie să ne uităm în scriptele oficiale ale PDL ca să aflăm dacă Cocoş a dat bani partidului"

Emil Boc: „Trebuie să ne uităm în scriptele oficiale ale PDL ca să aflăm dacă Cocoş a dat bani partidului”

Publicat in data

Fostul preşedinte al PDL Emil Boc a declarat, miercuri, că trebuie verificate „scriptele oficiale ale partidului” pentru a afla dacă omul de afaceri Dorin Cocoş a finanţat campaniile PDL, aşa cum a susţinut Elena Udrea.

Întrebat, miercuri, cum comentează declaraţiile Elenei Udrea, potrivit cărora Dorin Cocoş ar fi finanţat campaniile electorale ale PDL şi dacă ştia că acesta ar fi dat bani la PDL, Emil Boc a spus că informaţiile trebuie căutate în „scriptele oficiale ale partidului”.

„Dacă a dat, trebuie să ne uităm în scriptele oficiale ale partidului. Acolo există toate informaţiile oficiale, alte date eu nu am despre campania electorală. Ceea ce ştiu, este ceea ce există în scriptele oficiale ale partidului, alte detalii şi alte nuanţe nu am”, a spus Boc.

Întrebat, în continuare, dacă a vorbit cu Elena Udrea de când se află în arest la domiciliu, Emil Boc a răspuns negativ.

„Nu am vorbit de când este în arest la domiciliu. Dacă o să ajung la Bucureşti sau o să am ocazia, evident că o să încerc să iau legătura”, a subliniat fostul premier.

Pe de altă parte, preşedintele PDL Vasile Blaga, copreşedinte PNL, a declarat, pentru MEDIAFAX, că Dorin Cocoş ”nu a adus niciun ban la partid” şi că nu a avut niciun fel de relaţie cu acesta, adăugând că „cine a cotizat e pe lista oficială”.

„Nu am avut niciun fel de relaţie cu domnul Cocoş, nu avem nicio implicare în Microsoft. Domnul Cocoş nu a adus niciun ban la partid. Cine a cotizat e pe lista oficială, se taie chitanţă cum spun regulile întotdeauna”, a precizat Blaga pentru Mediafax.

INTRA IN DISCUTIE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele articole

Doi Grași pe ROȘU, bârfitori de radio-șanț vor să pună mâna pe Primaria Câmpia Turzii

Petre Pop și Adrian Mischian, doi bărbați fatali aflați la a doua tinerețe, unul...

Sotia patronului Nello Construct, condamnată la închisoare pentru că a bătut minori

In sfârșit, s-a facut dreptate în cazul a două familii din Turda a căror...

Alte articole

Doi Grași pe ROȘU, bârfitori de radio-șanț vor să pună mâna pe Primaria Câmpia Turzii

Petre Pop și Adrian Mischian, doi bărbați fatali aflați la a doua tinerețe, unul...