VIDEO / Emil Boc se vede iar primar: “Putem fi primul oraş în România în ce priveşte calitatea vieţii”

Emil Boc vrea un nou mandat de primar şi şi-a depus, luni, candidatura la BEM Cluj-Napoca, alături de candidaţii PNL pentru Consiliul Local, pe al doilea loc pe listă fiind Alin Tişe, iar pe primul  loc, actualul primar.

„Mi-am depus candidatura pentru funcţia de primar al municipiului Cluj-Napoca, urmăresc ca în următorii patru ani Clujul să aibă cele mai multe locuri de muncă din România şi să fie oraşul cu cea mai bună calitate a vieţii. Am demonstrat că putem fi un competitor serios la adresa Bucureştiului şi credem că împreună cu echipa PNL putem avea în Cluj-Napoca oraşul cu cele mai multe locuri de muncă şi, dacă se poate, şi cele mai bine plătite, nu în ultimul rând, oraşul cu cea mai bună calitate a vieţii din România. Principala prioritate este calitatea vieţii locuitorilor municipiului Cluj-Napoca. Prin calitatea vieţii înţeleg atât calitatea mediului de afaceri, calitatea educaţiei, a sănătăţii, a infrastructurii, a mediului cultural. (…) Credem că am demonstrat în anii care au trecut că putem fi primul oraş în România în materia calităţii vieţii. Nu putem fi mai buni ca Bucureştiul în termenii populaţiei, că e capitală, dar cu siguranţă Clujul poate fi oraşul nr 1 în România în ceea ce priveşte calitatea vieţii”, a spus Emil Boc.

El a fost însoţit de copreşedinţii PNL Cluj, Marius Nicoară şi Daniel Buda, care au spus că liberalii vor câştiga alegerile în Cluj.

Marius Nicoară a spus că PNL va obţine pe judeţ 60%, 55% în Cluj-Napoca şi că Emil Boc va obţine 70%.

Nelu Pop

sursa video: TVR Cluj

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii