Acasă Administrativ Emil Boc, audiat două ore la DNA: Am prezentat aspecte privind modul...

Emil Boc, audiat două ore la DNA: Am prezentat aspecte privind modul de funcționare a Guvernului și procedurile de desemnare în diverse comisii

Fostul premier Emil Boc, actual primar al municipiului Cluj-Napoca, a declarat miercuri că le-a prezentat procurorilor DNA aspecte și detalii care vizează modul de funcționare a Guvernului, relația cu ministerele și procedurile de desemnare a unor reprezentanți în comisii.

La ieșire din sediul DNA, edilul a precizat că declarația de martor dată în fața anchetatorilor a vizat procedura de organizare și funcționare a Guvernului în baza Legii 90/2001.

„Am prezentat aspecte și detalii care vizează modul de funcționare a Guvernului, relația Guvernului cu ministerele de resort și procedurile de desemnare în diverse comitete, comisii interministeriale în care ministerele, respectiv Guvernul, are reprezentanți. Mai multe date concrete nu vă pot da. Ancheta este în derulare și acest lucru a fost convenit cu procurorul de caz. Apreciez faptul că procurorul de caz a avut toată disponibilitatea și deschiderea de a afla, de a asculta toate aspectele care țin de procedurile de funcționare a unui guvern în baza prevederilor legale”, a afirmat fostul premier.

Emil Boc a stat peste două ore în sediul DNA.

sursa: Agerpres

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version