Elena Udrea dă statul în judecată la CEDO pentru condițiile din penitenciare

Elena Udrea a declarat aseară la B1 TV, că oamenii ies din arest schimbaţi pe viaţă din cauza condiţiilor pe care sunt obligaţi să le suporte și din acest motiv va da statul în judecată la CEDO.

”Dau statul în judecată din cauza condițiilor din penitenciare. Arestul preventiv este un instrument pentru a teroriza oamenii și de a-i demoraliza. Este un instrument de a determina oameni să recunoască lucruri pe care nu le-au făcut sau lucruri despre oameni care sunt ținte, informații de care procurorii au nevoie. Condițiile de acolo sunt inumane, dormi cu gândacii în pat, în 9 metri pătrați nu ai loc decât să stai întins în pat sau aplecat. Mergi la toaletă în același spațiu în care mănânci. Oamenii care ies de acolo sunt afectați pe viață. Te îmbolnăvești”, a precizat Udrea.

Fostul ministru Elena Udrea a fost eliberată din Penitenciarul Târgşor şi plasată în arest la domiciliu, după ce instanţa supremă a decis definitiv, joi, înlocuirea măsurii arestului preventiv, în dosarul “Gala Bute”.

Elena Udrea a fost transferată în 30 aprilie la Penitenciarul de la Târgşor, judeţul Prahova, din Arestul central al Poliţiei Capitalei, unde a fost încarcerată din 25 februarie.

Latest articles

Related articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.