E sigur: “U” Cluj se înscrie în Liga a II-a. Reunirea lotului, pe 14 iulie

Antrenorii cu care Universitatea Cluj a încheiat sezonul de Liga 1, administratorul judiciar Marieta Anastasescu şi fiul lui Florian Walter, George Buşcă, au stabilit planul de salvare a clubului. Întâlnirea finală va avea loc luni, dar calculele au fost deja făcute, spune George Buşcă, cel care va fi, foarte probabil, noul preşedinte. “Ne vom înscrie în Liga a II-a. Pe 14 iulie va fi reunirea echipei şi vom începe treaba. Doamna Anastasescu va alege şi cine va fi preşedinte. S-a gândit la mine, dar vom vedea ce va decide”, a spus George Buşcă.

Antrenorii vor face voluntariat

Se pare că echipa va funcţiona pe un buget extrem de redus, cel puţin până în toamnă. În luna septembrie, administratorul judiciar şi George Buşcă speră să poată vinde echipa unui nou investitor. Până atunci, antrenorii şi-au dat acordul să pregătească echipa pe gratis. La fel vor fi şi jucătorii. Veselovsky, Neag, Calcan, Kovacs, Morar şi Mengolo mai au încă angajamente cu clubul şi vor fi prezenţi la reunire, dar se va încerca şi vânzarea lor. Acestora li se vor alătura 25 de jucători care au fost împrumutaţi în sezonul trecut şi fotbalişti de la centrul de juniori.

160.000 de lei pentru a dribla falimentul

În acest moment, datoria care apasă cel mai mult clubul este cea pentru fostul fundaş Steven Pele. Francezul a cerut în instanţă falimentul societăţii, pentru o datorie de 160.000 de lei. Clubul clujean are termen până pe 9 iulie să achite această datorie, pentru a evita falimentul. “Vom rezolva şi această problemă. Vom plăti”, a spus George Buşcă.

sursa: prosport.ro

Latest articles

Related articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.