„Donăm împreună, UBB dă startul!” 

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Direcția Comunicare și Relații Publice din cadrul Universității Babeș-Bolyai, în parteneriat cu Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Cluj, organizează, în perioada 07 – 11 noiembrie 2016, campania de donare de sânge „ Donăm împreună, UBB dă startul!”, adresată studenţilor şi cadrelor didactice din universitate.

          Campania, ajunsă în acest an la cea de-a 3-a ediție, îşi propune o acţiune de donare, pe durata a 5 zile, organizată la sediul Centrului Regional de Transfuzie Cluj (str. Nicolae Bălcescu, nr.19). Donatorii se pot prezenta la Centru în intervalul orar 07.30-13.00.

„Succesul înregistrat în urma ediţiilor anterioare şi interesul în creştere manifestat de studenţii noştri pentru donarea de sânge ne determină să continuăm acest program cu speranţa că vom creşte numărul donatorilor şi vom contribui la salvarea unor vieţi.  Ne dorim ca studenţii să înţeleagă că donarea de sânge e un proces pe termen lung care trebuie realizat cu consecvenţă pentru a asigura o rezervă permanentă de sânge, a declarat Paul Fărcaş, purtător de cuvânt al UBB.

În cadrul primelor două ediţii ale campaniei ,,Donăm împreună, UBB dă startul”, au donat 342 de persoane. Având în vedere că sângele unui donator poate salva 3 vieţi, putem spune că în urma acestor campanii, iniţiate de Universitatea Babeș-Bolyai, 1.026 de persoane au putut beneficia de sângele donat de studenţii UBB.

Persoanele care doresc să doneze sânge se pot înscrie completând formularul:

 https://goo.gl/VrwhH4. Fixarea unei zile şi a unui interval orar va ajuta la o bună organizare şi desfăşurare a sesiunilor de donare.

Printre partenerii care s-au alăturat iniţiativei UBB  se numără: Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Cluj-Napoca, CSUBB, OSUBB, GUTENBERG, KMDSZ şi Cluj School of Public Health.

Mai multe informații pot fi obţinute prin accesarea paginii de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/1243502419005079/.

Ultimile articole

Articole populare

Lasa un comentariu

Te rugăm să introduci comentariul tau!
Introdu aici numele tău