Doi tineri din Cluj au fost condamnaţi la închisoare cu suspendare pentru trafic de droguri

Trei tineri studenţi, doi din Cluj şi unul din Alba, au fost condamnaţi la închisoare cu suspendare sub supraveghere pentru trafic de droguri.

Roşioară Bogdan Ştefan, Candrea Sebastian şi Popescu Georgian Răzvan au fost trimişi în judecată de procurori DIICOT Alba Iulia în decembrie 2014.

Prima soluţie în acest dosar penal a fost pronunţată în 15 aprilie 2015 la tribunalul Alba. Toţi cei trei inclpaţi au primit condamnări la închisoare cu suspendare sub supraveghere.

”Condamnă pe inculpatul Roşioară Bogdan la pedeapsa de 1 an şi 11 luni închisoare cu suspendarea sub supraveghere pe o durată de 2 ani şi 6 luni; condamnă pe inculpatul Candrea Sebastian la o pedeapsă de 1 an şi 9 luni închisoare cu suspendarea sub supraveghere pe o durată de 2 ani şi 5 luni; condamnă pe inculpatul Popescu Georgian la o pedeapsă de 1 an şi 5 luni închisoare cu suspendarea sub supraveghere pe o durată de 2 ani”, se afirmă în minuta de la Tribunalul Alba.

Decizia poate fi contestată de inculpaţi sau Parchet la Curtea de Apel Alba Iulia.

Tinerii sunt judecaţi pentru deţinere, consum şi vânzare de cannabis. Dosarul a fost o continuare a cercetărilor într-o altă cauză instrumentată de DIICOT Alba Iulia, cu inculpaţi din Alba şi Cluj, în care au fost trimise în judecată 11 persoane acuzate că au format o reţea de crimă organizată care vindea etnobotanice şi cannabis în Alba Iulia, Turda, Cluj-Napoca şi oraşele Baia de Arieş şi Cîmpeni din Apuseni, scrie Adevarul.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii