Doi români au dispărut după atentatul de la Nisa

Trei persoane de cetățenie română (soț, soție și un minor) care se aflau în zona Nisa la momentul producerii atacului au fost date dispărute de către membri familiei. Ulterior, copilul a fost identificat într-un spital din Nisa.

În ceea ce privește situația minorului internat într-un spital de pediatrie din Nisa, acesta a fost identificat cu ajutorul rudelor sosite din România ca fiind cetățean român. Demersurile au fost realizate cu sprijinul atașatului de interne din cadrul Ambasadei României la Paris.

Reprezentantul Consulatului General al României la Marsilia a însoțit rudele în cursul vizitei la spital și a discutat cu medicii curanți. De asemenea, la fața locului se află și ambasadorul României în Franța.

Potrivit medicilor, starea de sănătate a minorului este stabilă, prognosticul privind evoluția fiind unul pozitiv. Reprezentanții misiunilor diplomatice române din Franța mențin legătura cu personalul medical și vor monitoriza evoluția stării de sănătate.

Verificările cu privire la situația celorlalți doi cetățeni români dați dispăruți, părinții minorului, continuă.

Reamintim faptul că operațiunile de identificare a tuturor victimelor de către autoritățile franceze nu au fost finalizate.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii