Dezbatere publică asupra proiectului de Bugetare Participativă

By | Published | Niciun comentariu

Proiectul bugetării participative aplicat recent în Cartierul Mănăștur din Cluj-Napoca va beneficia de o evaluare în cadrul „Talks for Change”, un forum de dezbateri între comunitatea clujeană și autorități.

Aflat la cea de-a doua dezbatere, proiectul va aborda tema bugetării participative experimentate recent de clujeni. Forumul va avea loc miercuri, cu începere de la ora 17:00, la Bastionul Croitorilor.

Organizatorii dezbaterii sunt Centrul pentru Dialog European și Diplomație Culturală (DEDiC), UN Youth Association of Romania – Cluj Branch și Casa Municipală de Cultură din Cluj-Napoca.

Pe parcursul întâlnirii vor vorbi Gabriel Oniga (Comisia pentru urbanism, amenajarea teritoriului și protecția mediului), Milășan Flavius (Comisia pentru sănătate, muncă, protecție socială, tineret și sport), respectiv Adi Dohotaru, inițiatorul proiectului. Aceștia vor încerca să identifice, împreună cu clujenii, avantajele și dezavantajele mecanismului comunitar, așa cum a fost el experimentat în cartierul Mănăștur.

Serafim Armanca

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *