Deva, gazda primei ediții din acest an a Târgului „Produs de Cluj”

    Asociația „Produs de Cluj”, entitate aflată sub autoritatea Consiliului Judeţean Cluj, a deschis sezonul 2017 al târgurilor de produse tradiţionale, în județul Hunedoara, la Deva. Astfel, pe parcursul celor patru zile ale weekend-ului prelungit de 1 Mai, locuitorii Devei și ai împrejurimilor au profitat de vremea primăvăratică și s-au delectat din plin cu produsele oferite de cei peste 70 de expozanți prezenți la târg.

Producătorii şi artizanii clujeni au fost plăcut surprinşi nu doar de numărul mare de vizitatori ai standurilor, ci mai ales de nerăbdarea cu care aceștia au așteptat ediţia din acest an a Târgului „Produs de Cluj” în vederea refacerii proviziilor de miere, lactate, dulceţuri sau siropuri. De asemenea, la mare căutare printre locuitorii și turiștii care au vizitat Cetatea medievală a Devei pe parcursul weekend-ului recent încheiat au fost şi produsele pe bază de lavandă, săpunurile naturale, dulciurile, cojoacele şi curelele din piele, dar şi costumele populare şi bijuteriile lucrate manual. În fapt, privind retrospectiv desfășurarea întregului eveniment, se poate afirma faptul că absolut toate standurile au fost luate cu asalt de vizitatori, precum și parcul de distracţii, respectiv zona destinată plăcerilor culinare în care s-a gătit în aer liber.

            „Reușita celor două evenimente care s-au desfășurat până acum la Deva, într-o zona etno-folclorică și istorică deosebită, demonstrează încă o dată faptul că acest proiect al Consiliului Judeţean Cluj este unul de mare succes, un model demn de a fi preluat la nivel naţional în vederea sprijinirii micilor întreprinzători din domeniul produselor tradiţionale, alimentare sau artizanale. E, așadar, un motiv de mândrie faptul că acest proiect, pornit de noi în urmă cu aproape şapte ani, se bucură de apreciere peste tot pe unde este prezent“, consideră domnul Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj.

            Târgul Produs de Cluj la Deva a fost organizat cu sprijinul Consiliului Judeţean Cluj şi în parteneriat cu Primăria, Consiliul Local Deva şi complexul comercial Shopping City Deva. Următoare manifestare expozițională de asemenea fel va avea loc la Alba Iulia, între 5 şi 7 mai a.c.

 

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii