șoferi vitezomani

Depistat cu 200 km/h pe Autostrada A3

Polițiștii Brigăzii Autostrăzi și Misiuni Speciale au depistat un bărbat, care conducea un autoturism cu viteza de 200 de km/h, pe Autostrada A3.

Acesta a fost sancționat contravențional cu 1.125 de lei, totodată, fiindu-i reținut permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 90 de zile.

La data de 15 august a.c., în jurul orei 11.00, polițiștii Brigăzii Autostrăzi și Misiuni Speciale au depistat, pe Autostrada A3 Turda — Borș, un bărbat, de 35 de ani, din județul Neamț, care conducea cu viteză excesivă.

Cu ajutorul aparatului radar, acesta a fost surprins la km.15 al autostrăzii, Calea 2, în timp ce se deplasa cu autoturismul, cu 200 km/h.

Polițiștii l-au sancționat cu amendă de 1.125 de lei, iar, ca măsură complementară, i-au reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru 90 de zile.

Poliția Română reamintește că depășirea limitelor legale de viteză și viteza neadaptată la condițiile de trafic reprezintă unele din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice!

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii