De Ziua Îndrăgostiţilor, poliţiştii au împărţit amenzi în valoare de peste 65.000 de lei

La data de 14 februarie a.c., poliţiştii au acţionat pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice, suplimentar faţă de activităţile dispozitivelor curente din teren.
Astfel, poliţişti de la structurile de ordine publică, rutier, investigaţii criminale, investigarea criminalităţii economice, arme, explozivi, substanţe periculoase, criminalistic şi acţiuni speciale au efectuat acţiuni specifice muncii de poliţie pe raza localităţilor urbane, dar şi în mediul rural.

În urma acţiunilor, au fost constatate 11 infracţiuni (judiciare, rutiere şi de altă natură). Poliţiştii au intervenit şi au aplicat 292 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 65.000 de lei.

Pentru neregulile depistate în trafic, poliţiştii rutieri au fost nevoiţi să aplice 223 sancţiuni contravenţionale, dintre care 64 pentru depăşirea limitelor legale de viteză.

Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut 10 permise de conducere şi au retras 4 certificate de înmatriculare.

În domeniul prevenirii şi combaterii criminalităţii economice au fost derulate activităţi specifice, fiind efectuate controale la societăţile comerciale care desfăşoară activităţi de comerţ. În urma acestora, un agent economic din zona Pieţei Mihai Viteazu a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 27.500 de lei, conform O.U.G. 28/1999 privind obligaţia agenţilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, pentru neemiterea de bonuri fiscale.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii