Cupa ” Transilvania ” – ediţia a IV-a

Competiţia de schi alpin devenită deja tradiţională, Cupa “Transilvania ” a ajuns la ediţia a IV-a . Aceasta este organizată de Asociaţia Transivania Post în colaborare cu Palatul Copiilor Cluj și Şcoala Gimnazială “Octavian Goga” Cluj Napoca și are sprijinul multor voluntari inimoși.

Scopul acestei competiţii este de încurajare a practicării schiului alpin la copii precum și promovarea unui mod de viaţă sănătos prin practicarea activităţilor sportive în aer liber.

In acest an Cupa “Transilvania” se va desfășura în data de 4 martie la Buscat Ski Resort în apropierea Staţiunii Muntele Băișorii și va consta într-o probă de slalom uriaș adaptată la particularităţile de vârstă și pregătire a copiilor – o singură manșă.

Competiţia se adresează copiilor practicanţi ai schiului alpin la nivel de amatori / nelegitimaţi sau legitimaţi, competiţia având caracter OPEN. Se va concura pe categorii de vârstă separat fete și băieţi până la 15 ani (născuţi până în anul 2002 inclusiv).

Copiii care doresc să participe se pot înscrie online pesite-ul dedicat până la data de 3 martie sau la faţa locului în limita a 150 de locuri, înscrierea fiind liberă, fără taxe de participare.

Promovăm ca de fiecare dată bunadispoziţie, distracţia, mișcarea în aer liber dar și performanţa sportivă; astfel că vor fi premiate primele trei locuri la fiecare categorie de vârstă , cel mai bun timp al competiţiei, cea mai haioasă cască și la final va fi o tombolă unde se vor oferi 5 premii importante. Premiile vor consta în diplome, cupe, medalii si alte premii surpriză oferite de către sponsorul principal Toyota și ceilalţi parteneri. Nimeni nu va pleca cu mâna goală – toţi participanţii vor primii diplome de participare.

Programul competiţiei :

  • Ora 9:00-10:30 înscrieri – validarea înscrierilor – distribuirea numerelor de concurs

  • Ora 10.30 recunoașterea traseului de concurs

  • Ora 11.00 START primul concurent

  • FESTIVIATEA DE PREMIERE va avea loc în zona Sosire la aproximativ o oră de la ultimul start.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii