Sunteti aici:SocialCuGet: Olimpiada de Cultură Generală a Tinerilor Clujeni

CuGet: Olimpiada de Cultură Generală a Tinerilor Clujeni

Publicat in data

Ediția a II-a a Olimpiadei de Cultură Generală a Tinerilor Clujeni-CuGeT se adresează tinerilor cu vârste cuprinse între 14 și 25 de ani și se desfășoară în perioada octombrie – decembrie 2016.

Tinerii sunt împărțiți pe trei categorii de vârstă și vor concura prin completarea contra-cronometru a unor teste grilă, pentru ca în finală să se întreacă în fața publicului, în cadrul unui spectacol televizat, având șansa de a câștiga premii în valoare totală de 15.000 de lei. La fiecare categorie de vârstă, câștigătorul de pe locul I va merge acasă cu 2.500 de lei, ocupantul locului doi cu 1.500 de lei și cel de pe locul trei cu 1.000 de lei.

Acest proiect este susținut de mediul de afaceri, a demarat în octombrie 2015, iar prima ediție a avut peste 7.500 de participanți, 22 de licee partenere și o finală televizată.

„Popularitatea de care s-a bucurat prima ediție ne-a încurajat ca la doar cinci luni de la finală, să le oferim din nou șansa tinerilor clujeni să-și testeze cunoștințele de cultură generală. Am fost impresionați de entuziasmul și perseverența participanților și suntem nerăbdători să vedem cum s-au pregătit pentru această ediție”, a declarat Mihaela Rus, Președintele Asociației Femeilor de Afaceri Cluj.

La fel cu prima ediție, EXIMTUR este partenerul principal. „Suntem prima companie care a decis să susțină financiar proiectul și ne bucurăm mult că avem șansa de a colabora în continuare. Ediția I ne-a arătat ce tineri frumoși și inteligenți avem, ce mare e dorința lor de dezvoltare și ne-a dat speranța că ei vor forma o nouă generație de antreprenori și angajați profesioniști și bine pregătiți”, a declarat Lucia Morariu, directorul general al EXIMTUR.

Printre cele 25 de licee clujene care s-au înscris deja în competiție se numără Liceul Teoretic „Avram Iancu” , Colegiul Național „Emil Racoviță” și Liceul de Arte Vizuale „Romulus Ladea”. Tinerii cu vârste cuprinse între 18 și 25 de ani se pot înscrie pe site-ul www.cuget.afacj.ro, până la data de 26 octombrie.

Olimpiada de Cultură Generală a Tinerilor Clujeni – CuGeT este organizată de Asociația Femeilor de Afaceri (AFA) Cluj. Partener principal: EXIMTUR. Desfășurat cu sprijinul Wörwag Pharma. Parteneri oficiali: Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca, Inspectoratul Școlar Județean Cluj și Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor (FSEGA) din cadrul Universității „Babeș-Bolyai”. Co-producător: TVR Cluj

INTRA IN DISCUTIE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele articole

Doi Grași pe ROȘU, bârfitori de radio-șanț vor să pună mâna pe Primaria Câmpia Turzii

Petre Pop și Adrian Mischian, doi bărbați fatali aflați la a doua tinerețe, unul...

Sotia patronului Nello Construct, condamnată la închisoare pentru că a bătut minori

In sfârșit, s-a facut dreptate în cazul a două familii din Turda a căror...

Alte articole

Doi Grași pe ROȘU, bârfitori de radio-șanț vor să pună mâna pe Primaria Câmpia Turzii

Petre Pop și Adrian Mischian, doi bărbați fatali aflați la a doua tinerețe, unul...