Corul susţinătorilor lui Buzoianu se înmulţeşte

Candidatul independent la Primăria Cluj-Napoca Octavian Buzoianu a anunţat că susţinătorilor săi de până acum –PSD+ALDE şi UNPR- li s-au alăturat şi organizaţiile judeţene al PNŢCD şi PND.

„Îl apreciez foarte mult în primul rând ca administrator pe dl Octavian Buzoianu. Pe de altă parte, cred că e un lider autentic, îl ştiau ca om vizionar. Alăturarea de PSD este principalul disconfort, dar PSD a fost şi va rămâne principalul nostru adversar (…). Îl susţinem pe Octavian Buzoianu plecând şi de la ideea că după cei 12 ani de mandat ai dlui primar, domnia sa a spus ce are de spus”, a declarat preşedintele PNŢCD, Horea Dan, susţinut în afirmaţii şi de preşedintele PND Cluj, Dorel Matiş.

Octavian Buzoianu şi-a prezentat şi o parte a programul său electoral, „Clujul unui milion de oameni”, făcut pentru 40 de ani: „Este program de guvernanţă locală gândit pe termen lung, care începe cu măsuri implementabile imediat. Prin acest proiect, municipiul Cluj-Napoca devine oraşul din România în care îţi doreşti să trăieşti şi să investeşti. Misiunea declarată a programului e de a crea din Cluj şi zona vecină a unui pol modern de stabilitate şi dezvoltare regională”.

Programul său este structurat pe patru etape -3-6 luni-1 an, patru ani, 20 de ani şi 40 de ani- iar primele sale măsuri vizează revizuirea tuturor contractelor de servicii ale primăriei şi evaluarea personalului din primărie.

Nelu Pop

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii