Corul susţinătorilor lui Buzoianu se înmulţeşte

By | Published | Niciun comentariu

Candidatul independent la Primăria Cluj-Napoca Octavian Buzoianu a anunţat că susţinătorilor săi de până acum –PSD+ALDE şi UNPR- li s-au alăturat şi organizaţiile judeţene al PNŢCD şi PND.

„Îl apreciez foarte mult în primul rând ca administrator pe dl Octavian Buzoianu. Pe de altă parte, cred că e un lider autentic, îl ştiau ca om vizionar. Alăturarea de PSD este principalul disconfort, dar PSD a fost şi va rămâne principalul nostru adversar (…). Îl susţinem pe Octavian Buzoianu plecând şi de la ideea că după cei 12 ani de mandat ai dlui primar, domnia sa a spus ce are de spus”, a declarat preşedintele PNŢCD, Horea Dan, susţinut în afirmaţii şi de preşedintele PND Cluj, Dorel Matiş.

Octavian Buzoianu şi-a prezentat şi o parte a programul său electoral, „Clujul unui milion de oameni”, făcut pentru 40 de ani: „Este program de guvernanţă locală gândit pe termen lung, care începe cu măsuri implementabile imediat. Prin acest proiect, municipiul Cluj-Napoca devine oraşul din România în care îţi doreşti să trăieşti şi să investeşti. Misiunea declarată a programului e de a crea din Cluj şi zona vecină a unui pol modern de stabilitate şi dezvoltare regională”.

Programul său este structurat pe patru etape -3-6 luni-1 an, patru ani, 20 de ani şi 40 de ani- iar primele sale măsuri vizează revizuirea tuturor contractelor de servicii ale primăriei şi evaluarea personalului din primărie.

Nelu Pop

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *