Coral Impex începe, de mâine, a doua etapă de dezinsecţie pe domeniul public al Clujului

Primăria Cluj-Napoca va efectua în perioada 8 – 22 mai 2015 prima acţiune de dezinsecţie pe domeniul public al municipiului Cluj-Napoca. Acţiunea se va desfăşura între orele 21.00 şi 5.00. În cazul condiţiilor meteorologice nefavorabile, durata prevazută se va decala și/sau prelungi.

Substanţele folosite în acţiunea de dezinsecţie  sunt K”OTRHINE EC 25  şi/sau  DETRAL SUPER insecticide pentru combaterea adulţilor şi BAYICIDAL WP 25 – insecticid pentru combaterea larvelor.  Produsele menţionate fac parte din grupele Xn respectiv Xi de toxicitate şi se regăsesc în Registrul Naţional al produselor biocide avizate pentru profilaxia sanitar umană.

”Pentru eficienţă, activitatea de dezinsecţie trebuie tratată în mod unitar, atât pe domeniul public,  cât şi privat la nivelul localităţii, motiv pentru care facem un apel cetăţenilor, asociaţiilor de locatari/proprietari, agenţilor economici şi instituţiilor de pe raza municipiului să efectueze dezinsecţia pe proprietăţi, clădiri, subsolul blocurilor, odată cu acţiunea de pe domeniul public a Primăriei Cluj-Napoca.

Activitatea de dezinsecţie este realizată de firma S.C. CORAL IMPEX S.R.L., conform contractului de concensionare a serviciului de deratizare, dezinsecţie şi dezinfecţie încheiat cu municipiul Cluj-Napoca”, se arată într-un comunicat al primăriei clujene.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii