Acasă Stiri Controale de Paști. Amenzi de 45.000 de lei date agenților economici

Controale de Paști. Amenzi de 45.000 de lei date agenților economici

În perioada 7-8 aprilie, poliţiştii clujeni, cu sprijinul Direcției Sanitar Veterinare şi al Oficiului pentru Protecția Consumatorilor, au verificat legalitatea activităţii comerciale desfăşurată de către 52 de agenţi economici.

Totodată, poliţiştii rutieri au acţionat pentru combaterea transportului illicit de persoane şi mărfuri, precum şi pentru prevenirea altor abateri la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

Neregulile constatate în urma controalelor efectuate au impus aplicarea a 32 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 45.000 de lei, pentru abateri  precum comerţul ilicit, nerespecatrea normelor sanitar- veterinare şi pentru încălcări ale normelor privind transportul de persoane şi mărfuri.

Au fost ridicaţi în vederea confiscării peste 120 de litri de vin, precum şi produse alimentare de sezon (carne de miel, ouă, etc.), în valoare de aproximativ 2.000 lei.

De asemenea, un conducător auto, de 35 de ani, bănuit că efectuează transport ilicit de persoane, a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 5.000 de lei. Acesta transporta persoane pe ruta Cluj-Napoca – Huedin, fără a deţine autorizaţiile prevăzute de lege.

Acțiunile vor continua şi în perioada următoare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version