Continuă înscrierile la concursul „Let`s Rock The School”. Finala, pe 1 iunie

De Ziua Internaţională a Copilului, Iulius Mall va găzdui finala competiţiei „Let`s Rock the School”, care îi va desemna pe cei mai talentaţi copii şi tineri clujeni. Sunt ultimele zile de înscrieri, iar organizatorii îi invită pe toţi cei care iubesc muzica să nu ezite să participe.

„Let’s Rock the School” este un concurs organizat de Rock Academy, care se adresează copiilor şi tinerilor pasionaţi de ritmurile pop-rock. Competiţia se desfăşoară pe două categorii de vârstă: juniori (7-12 ani) şi seniori (13-18 ani). În urma concursului vor fi selectaţi cei mai buni instrumentişti (chitară, chitară bass, percuţie şi clape) şi interpreţi din şcolile clujene, care îşi doresc să facă parte dintr-o trupă pop-rock.

Cei care sunt pregătiţi să îşi demonstreze calităţile muzicale şi să devină următoarele staruri de pe marile scene se mai pot înscrie în competiţia pe note până vineri, 22 mai 2015, pe site-ul www.rockacademy.ro sau pe pagina de Facebook Rock Academy Cluj. Preselecţia va avea loc pe 24 mai, la sediul Rock Academy, de la ora 12.00. Marea finală a concursului „Let’s Rock the School” se va desfăşura pe 1 iunie, la Iulius Mall Cluj. Cei mai talentaţi copii şi tineri vor susţine ultimele probe în prezenţa publicului şi a juriului, iar câştigătorii care vor cuceri scena vor fi anunţaţi în cadrul unui spectacol susţinut de trupe rock si pop-rock de elevi consacrate din Cluj-Napoca.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii